Algemene voorwaarden Scooterparadise.

Levering scooters.

Gefeliciteerd met je nieuwe scooter! Wij staan natuurlijk te springen om deze bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te hebben!

Daarom nemen wij de eerstvolgende werkdag direct telefonische contact met je op. Uiteraard om de levering verder te bespreken, maar vooral om even kennis te maken!

Mocht je voor die tijd al vragen hebben? Dan kan je ons altijd mailen op info@scooterparadise.nl of tijdens openingstijden bereiken op 020-2238521

Levering onderdelen.

Gefeliciteerd met je bestelling. Wij staan natuurlijk te springen om deze bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te hebben!

Alle onderdelen die wij op de website aanbieden kunnen we binnen een week bij jou thuis hebben. In de regel gaat de bestelling op werkdagen binnen 24 uur de deur uit bij ons.

Mocht je nog andere vragen hebben? Dan kan je ons altijd mailen op info@scooterparadise.nl of tijdens openingstijden bereiken op 020-2238521

Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies om het online winkelen bij Scooterparadise gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.