Disclaimer.

Scooterparadise besteedt veel tijd en zorg aan de informatie die wij aanbieden op de website, maar geven geen garantie ten aanzien van de juistheid van deze verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van de website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn enkel ter illustratie.

De intellectuele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Scooterparadise. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van Scooterparadise zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

De website kan links bevatten naar websites die geen eigendom zijn van Scooterparadise. Scoterparadise is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze website of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan de website.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Product toegevoegd aan vergelijking