De elektrische Niu Superior scooter winkel van Amsterdam


Elektrische scooterwinkel Scooterparadise.

Naast de afdeling voor verbrandingsmotoren is Scooterparadise ook gespecialiseerd en vooruitstrevend in elektrische scooters.Het merk Niu

Niu scooters, een verademing op twee wielen. Buitenom het prijswinnende uiterlijk is de Niu uitgevoerd met een aandrijving van het bekende merk Bosch. Het accu systeem samengesteld door Panasonic, en een app die in samenwerking met Vodafone je scooter real-time bijhoud. Met deze app volg je onder andere de locatie van je Niu en het batterij verbruik.

Hoe werkt het met onderhoud of reparaties?

Het onderhoud van elektrische scooters is een stuk beperkter dan bij een brandstof scooter. Dit houd zeker niet in dat elektrische scooters minder aandacht nodig hebben. Jaarlijks onderhoud/controle is van groot belang voor het behoud van uw voertuig! Mochten er toch onverhoopt reparaties nodig zijn voeren wij deze uit in de werkplaats van Scooterparadise,

Wanneer heb ik een servicebeurt nodig?

Dit staat in de gebruikershandleiding van uw elektrische scooter. Bij een Niu scooter is dat iedere 3000Km. Mocht u deze niet beschikbaar hebben kunt u contact met ons opnemen. Wij zoeken het graag voor u uit.

B2B

Zakelijk één of meerdere elektrische scooter kopen? Meerdere subsidies zijn mogelijk op uw elektrische voertuig. Tevens bieden wij ook een onderhoudspakket aan voor complete ontzorging.

Link: B2B Informatie

Link: NIU Nieuwe scootersMeer informatie?

Neem graag contact met ons op voor meer vragen en of een bezichtiging! 020-2238521

Product toegevoegd aan vergelijking