Niu MQI GT EVO Motorscooter | Scooterparadise
Niu MQI GT EVO Motorscooter | Scooterparadise

Niu MQI GT EVO Motorscooter

Levertijd 2 tot 7 dagen
6309357
€ 5.498,00
Inclusief belasting

De Nieuwste motorscooter van Niu, MQI GT EVO. Deze Niu motor is een ideale scooter voor in en rondom de stad! Hij heeft een top snelheid van 80Km/u, wordt geleverd met standaard twee keer 72v 26Ah accu's en een 5000w Bosch motor met 14'' wielen.

Kleur
Maat

De NIU MQI elektrische scooter zijn voorzien van de modernste lithium-ion accu's. Deze accu's zijn op te laden in de scooter of uitneembaar, handig als het stopcontact niet naast de scooter beschikbaar is.

 

Met de NIU app voor Android en i/Os apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU is geparkeerd. Als de e-scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddellijk geactiveerd. Daarnaast is de e-scooter op afstand te zoeken door middel van één druk op de knop. Hiermee kunt u in een donkere omgeving of overvolle parkeergarage met een simpele druk op de knop uw scooter verlichten en laten horen met de NIU ping. De MQI GT heeft een efficiënte 3000 watt Bosch motor die is uitgerust met het door NIU ontwikkelde Field Oriented Control-systeem (FOD) voor optimaal en economisch energieverbruik. De motor is gekoppeld aan een EBS dubbel remsysteem waarmee vermogen wordt teruggebracht in de oplaadbare accu, telkens wanneer er wordt geremd.

 

Specificaties Niu MQI GT:

 

- Motor: Bosch elektrische 3000W

- Aandrijving: Elektrische

- Rem systeem Achter: Schijf

- Rem systeem voor: Schijf
- Banden maat voor: 90/90-14

- Banden maat achter: 100/90-14

- Accu: 2x 72v 26ah uitneembaar

- Gewicht scooter: 95 Kg

- Vermogen: 3000w

- Wielbasis: 1949mm

- Kleuren: Mat oranje & Glans Zwart

 

Prijzen zijn inclusief BTW, Rijklaar maken, Kenteken (Leges), Tenaamstelling en verwijderings bijdrage (SRN).

Niu
Product toegevoegd aan vergelijking