Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise

Niu MQI GT Lite / Scooterparadise

Levertijd 2 tot 7 dagen
63180
€ 3.749,00
Inclusief belasting

De Niu MQI GT Sport is het nieuwste Niu model. Deze Niu is een ideale scooter voor in en rondom de stad, deze elektrische scooter heeft een top snelheid van 45Km/u, wordt geleverd met twee 48v 31Ah accu's en een 3000w Bosch motor met 14'' wielen.

Note: Op dit moment worden de extreem hoge vrachtkosten vanuit China extra aan ons doorberekend. Dit houd in dat elke Niu en Kymco scooter €150,- duurder is dan voorheen. Deze kosten komen voort uit een grote vraag naar producten, waar weinig tot geen ruimte is voor transport naar Nederland. Helaas kunnen wij op geen enkele manier ontkomen aan deze kosten.

De vrachtkosten zijn verwerkt in de eindprijs van het product. Hoelang deze extra toeslag duurt is helaas nog onbekend. Heeft u nog vragen over deze toeslag? Bel of mail ons gerust!

Kleur
Maat

De NIU MQI elektrische scooters zijn voorzien van de modernste lithium-ion accu's. Deze accu's zijn op te laden in de scooter of uitneembaar, handig als het stopcontact niet naast de scooter beschikbaar is.

 

Met de NIU app voor Android en i/Os apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU is geparkeerd. Als de e-scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddellijk geactiveerd. Daarnaast is de e-scooter op afstand te zoeken door middel van één druk op de knop. Hiermee kunt u in een donkere omgeving of overvolle parkeergarage met een simpele druk op de knop uw scooter verlichten en laten horen met de NIU ping. De MQI GT heeft een efficiënte 3000 watt Bosch motor die is uitgerust met het door NIU ontwikkelde Field Oriented Control-systeem (FOD) voor optimaal en economisch energieverbruik. De motor is gekoppeld aan een EBS dubbel remsysteem waarmee vermogen wordt teruggebracht in de oplaadbare accu, telkens wanneer er wordt geremd.

 

Specificaties Niu MQI GT:

 

- Motor: Bosch elektrische 3000W

- Aandrijving: Elektrische

- Rem systeem Achter: Schijf

- Rem systeem voor: Schijf
- Banden maat voor: 90/90-14

- Banden maat achter: 100/90-14

- Accu: 2x 48v 31ah uitneembaar

- Gewicht scooter: 95 Kg

- Vermogen: 3000w

- Wielbasis: 1949mm

 

Prijzen zijn inclusief BTW, Rijklaar maken, Kenteken (Leges), Tenaamstelling en verwijderings bijdrage (SRN).

Niu
Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies om het online winkelen bij Scooterparadise gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.