Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise
Niu MQI GT Lite / Scooterparadise

Niu MQI GT Lite / Scooterparadise

Levertijd 2 tot 7 dagen
63180
€ 3.574,00
Inclusief belasting

De Niu MQI GT is een compleet nieuw model uit de Niu Familie. Deze elektrische scooter wordt geleverd met twee 48v 31ah accu's en een Bosch 3000w motor!

Kleur
Maat

De NIU MQI elektrische scooter is voorzien van de modernste lithium-ion accu's. Deze accu's zijn op te laden in de scooter of uitneembaar, handig als het stopcontact niet naast de scooter beschikbaar is.

 

Met de NIU app voor Android en i/Os apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU is geparkeerd. Als de e-scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddellijk geactiveerd. Daarnaast is de e-scooter op afstand te zoeken door middel van één druk op de knop. Hiermee kunt u in een donkere omgeving of overvolle parkeergarage met een simpele druk op de knop uw scooter verlichten en laten horen met de NIU ping. De MQI GT heeft een efficiënte 3000 watt Bosch motor die is uitgerust met het door NIU ontwikkelde Field Oriented Control-systeem (FOD) voor optimaal en economisch energieverbruik. De motor is gekoppeld aan een EBS dubbel remsysteem waarmee vermogen wordt teruggebracht in de oplaadbare accu, telkens wanneer er wordt geremd.

 

Specificaties Niu MQI GT:

 

- Motor: Bosch elektrische 3000W

- Aandrijving: Elektrische

- Rem systeem Achter: Schijf

- Rem systeem voor: Schijf
- Banden maat voor: 90/90-10

- Banden maat achter: 100/90-10

- Accu: 2x 48v 31ah uitneembaar

- Gewicht scooter: 95 Kg

- Vermogen: 3000w

- Wielbasis: 1949mm

 

Prijzen zijn inclusief BTW, Rijklaar maken, Kenteken (Leges), Tenaamstelling en verwijderings bijdrage (SRN).

Niu
1000000022933
No reviews
Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies om het online winkelen bij Scooterparadise gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.