Niu NQI Sport 25 Km (Snor) / Scooterparadise

Niu NQI Sport 25 Km (Snor) / Scooterparadise

Levertijd 2 tot 7 dagen
63070805
€ 3.299,00
Inclusief belasting

De nieuwe Niu NQI Sport is nu beschikbaar met een ruimere actieradius! Voorheen werd de NQI geleverd met een 29Ah accu, dat is nu standaard 35Ah geworden. De NQI is absoluut de bekendste versie uit de Niu collecti. Een schone verademing op twee wielen, buitenom het prijswinnende uiterlijk is de Niu uitgevoerd met een aandrijving van het bekende merk Bosch. Het accu systeem samengesteld door Niu energie, en een app die in samenwerking met Vodafone je scooter real-time bijhoud. Met deze app volg je onder andere de locatie van je Niu en het batterij verbruik.

Ook deze scooter staat klaar voor een testrit bij Scooterparadise en is te bezichtigen in onze showroom op de eerste verdieping. Liever online bestellen? Dan bezorgen wij hem gratis aan huis!

Note: Op dit moment worden de extreem hoge vrachtkosten vanuit China extra aan ons doorberekend. Dit houd in dat elke Niu en Kymco scooter €150,- duurder is dan voorheen. Deze kosten komen voort uit een grote vraag naar producten, waar weinig tot geen ruimte is voor transport naar Nederland. Helaas kunnen wij op geen enkele manier ontkomen aan deze kosten.

De vrachtkosten zijn verwerkt in de eindprijs van het product. Hoelang deze extra toeslag duurt is helaas nog onbekend. Heeft u nog vragen over deze toeslag? Bel of mail ons gerust!

Kleur
Maat

De NIU NQI Series gebruikt de modernste lithium-ion accupakketten (Gefabriceerd door Panasonic) en worden geleverd met een garantie van twee jaar. Door het gewicht van slechts 10 kg kan je de accu makkelijk meedragen om thuis of op kantoor te laden. Het 35AH accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen! Hiermee levert de accu een bereik van gemideld 60 tot 65Km. Het opladen is mogelijk doormiddel de oplader direct aan de scooter te monteren of door de accu los op te laden, hiermee is een stopcontact binnen 2 meter niet noodzakelijk.

Met de NIU app voor Android en i/Os apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer er is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU geparkeerd staat. Als de e-scooter wordt verplaatst zonder uw toestemming worden de alarm notificaties op uw app onmiddellijk geactiveerd. Daarnaast is de Niu ook standaard uitgevoerd met een alarm systeem.

 

Naast het prachtige uiterlijk is deze Niu ook uitgevoerd met een alarm systeem, GPS systeem ( die samen werkt met een app ), Cruisecontrol, en de betrouwbare Bosch achterwiel motor.

 

Specificaties Niu NQI Sport 45Km/u:

 

- Motor: Bosch elektrische

- Aandrijving: Elektrische

- Rem systeem Achter: 180mm Schijf

- Rem systeem voor: 220mm Schijf
- Banden maat voor: 90/90-12

- Banden maat achter: 120/70-12

- Accu: 60v uitneembaar

- Gewicht scooter: 95 Kg

- Maximum vermogen: 2400w

- Wielbasis: 1280mm

 

Prijzen zijn inclusief BTW, Rijklaar maken, Kenteken (Leges), Tenaamstelling en verwijderings bijdrage (SRN).

 

Zakelijke aankoop? Hier zijn verschillende subsidies van de overheid voor!

Bekijk onze zakelijke pagina voor meer informatie: LINK: Zakelijke informatie aankoop Niu

Niu
Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies om het online winkelen bij Scooterparadise gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.