NIU N1S 25 Km (Snor) Elektrische
NIU N1S 25 Km (Snor) Elektrische
NIU N1S 25 Km (Snor) Elektrische
NIU N1S 25 Km (Snor) Elektrische

NIU N1S 25 Km (Snor) Elektrische

Levertijd 2 tot 7 dagen
6307080
€ 2.999,00
Inclusief belasting

Maak nu gebruik van de geweldige 'End of year actie' ! Bij aankoop van een nieuwe Niu N1s, N-Pro, M1 of M+ krijgt u de volgende accessoires cadeau: Een origineel windscherm, een originele Niu telefoonhouder en het originele beenkleed! Kom gerust langs in onze showroom voor een kennismaking en testrit. Heeft u uw keuze al gemaakt? Bij bestelling in de webshop worden de accessoires automatische gemonteerd!

 

De NIU N-Series gebruikt de modernste lithium-ion accupakketten (Gefabriceerd door Panasonic) en worden geleverd met een garantie van twee jaar. Door het gewicht van slechts 10 kg kan je de accu makkelijk meedragen voor opladen op kantoor of thuis. Het 29AH accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen! Hiermee levert de accu een bereik van 55 tot 70km van vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Het opladen is mogelijk doormiddel de oplader direct aan de scooter te monteren of door de accu los op te laden.

Met de NIU app voor Android en i/Os apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU is geparkeerd. Als de e-scooter wordt verplaatst zonder uw toestemming worden de alarm notificaties op uw app onmiddellijk geactiveerd. Daarnaast is de Niu ook standaard uitgevoerd met een alarm systeem.

 


Ook deze scooter staat klaar bij Scooterparadise voor een testrit!

Kleur
Maat

Naast het prachtige uiterlijk is deze Niu ook uitgevoerd met een alarm systeem, GPS systeem ( die samen werkt met een app ), Cruisecontrol, en de betrouwbare Bosch achterwiel motor.

 

Specificaties Niu N1S 25Km/u:

 

- Motor: Bosch elektrische

- Aandrijving: Elektrische

- Rem systeem Achter: 180mm Schijf

- Rem systeem voor: 220mm Schijf
- Banden maat voor: 90/90-12

- Banden maat achter: 120/70-12

- Accu: 60v Panasonic uitneembaar

- Gewicht scooter: 95 Kg

- Maximum vermogen: 2400w

- Wielbasis: 1280mm

 

Prijzen zijn inclusief BTW, Rijklaar maken, Kenteken (Leges), Tenaamstelling en verwijderings bijdrage (SRN).

 

Zakelijke aankoop? Hier zijn verschillende subsidies van de overheid voor!

Bekijk onze zakelijke pagina voor meer informatie: LINK: Zakelijke informatie aankoop Niu

Niu
Nieuw product
No reviews
Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies om het online winkelen bij Scooterparadise gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.