NIU MQI 45 Km (Brom) Elektrische
NIU MQI 45 Km (Brom) Elektrische
NIU MQI 45 Km (Brom) Elektrische
NIU MQI 45 Km (Brom) Elektrische
NIU MQI 45 Km (Brom) Elektrische
NIU MQI 45 Km (Brom) Elektrische

NIU MQI 45 Km (Brom) Elektrische

Levertijd 2 tot 7 dagen
630601
€ 1.999,00
Inclusief belasting

De NIU MQI elektrische scooter combineert stijl met slimme technologie zoals automatische verlichting en richtingaanwijzers, cruise control en een app voor mobiele apparaten. Hip, groen en geruisloos is de NIU een zuinige en comfortabele partner in het stadsverkeer. Liever online bestellen? Dan bezorgen wij hem gratis aan huis!

Kleur
Maat

De NIU MQI elektrische scooter is voorzien van de modernste lithium-ion batterijpakketten waarop twee jaar garantie zit. Omdat de NIU accu maar tien kilo weegt, is hij makkelijk te dragen om op kantoor of thuis op te laden.

 

Met de NIU app voor Android en i/Os apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU is geparkeerd. Als de e-scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddellijk geactiveerd. Daarnaast is de e-scooter op afstand te zoeken door middel van één druk op de knop. Hiermee kunt u in een donkere omgeving of overvolle parkeergarage met een simpele druk op de knop uw scooter verlichten en laten horen met de NIU ping. De MQI heeft een efficiënte 1500 watt Bosch motor die is uitgerust met het door NIU ontwikkelde Field Oriented Control-systeem (FOD) voor optimaal en economisch energieverbruik. De motor is gekoppeld aan een EBS dubbel remsysteem waarmee vermogen wordt teruggebracht in de oplaadbare accu, telkens wanneer er wordt geremd.

 

Specificaties Niu MQI 45Km/u:

 

- Motor: Bosch elektrische

- Aandrijving: Elektrische

- Rem systeem Achter: Trommel

- Rem systeem voor: Schijf
- Banden maat voor: 90/90-10

- Banden maat achter: 100/90-10

- Accu: 48v Panasonic uitneembaar

- Gewicht scooter: 95 Kg

- Vermogen: 800w

- Wielbasis: 1150mm

 

Prijzen zijn inclusief BTW, Rijklaar maken, Kenteken (Leges), Tenaamstelling en verwijderings bijdrage (SRN).

Niu
Nieuw product
8717688403574
Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies om het online winkelen bij Scooterparadise gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.