Het omkeuren van Snor naar Brom kenteken.


Officeel erkend door de RDW.

Scooterparadise is erkend door de RDW om de omkeuring van uw snorfiets naar bromfiets uit te voeren.

Hoe werkt het?

Maak vooraf telefonische of per e-mail een afspraak met onze werkplaats. Op de dag van keuring gaan wij vooraf onderzoek doen wat er precies aan uw scooter aangepast moet worden om door de keuring heen te komen. Uiteraard doen wij dit door vooraf een prijsopgave te maken en bespreken deze telefonische met u. Als u akkoord bent met de prijsopgave voeren wij de aanpassingen uit en melden de keuring door bij de RDW. 

Wat moet in orde zijn?

Buiten om de snelheid zijn er meer aandacht punten bij deze keuring. Het geluidsniveau mag niet te hoog zijn, de verlichting, banden profiel/staat, de remmen en ook de schokbrekers moeten in goede  conditie zijn.

Nieuwe kentekenplaat.

Na de keuring is er een nieuwe kentekenplaat nodig. Het kenteken nummer blijft het zelfde, maar de kleur niet. U gaat van een blauwe naar een gele kentekenplaat. Wij kunnen dit voor u bestellen en vervolgens direct monteren. 

Kosten.

De keuring zelf kost €112,50 en de aanvraag van het nieuwe kenteken is €29,-. Daarnaast zijn er waarschijnlijk nog arbeid of onderdeel kosten om de scooter op de juiste snelheid te krijgen. Misschien is er een lampje stuk? Een exacte prijs kunnen wij hier niet geven. Daarom maken wij dus altijd vooraf de prijsopgave en bespreken die voor dat wij alles doorvoeren. Hierdoor kom je nooit voor verassingen te staan!

Meer vragen of een afspraak maken?

020-2238521 kies voor optie 1. | info@scooterparadise.nl

Product toegevoegd aan vergelijking